TEKNOBLOG TEKNOBLOG.TV TEKNOBLOG.PODCAST TEKNOBLOG.BAR TEKNOHD TEKNOUYDU TKNBLG

Teknoblog

Adnan Oktar bu sefer de Vatan Gazetesi’ni hedef seçti


Adnan Oktar bu sefer de Vatan Gazetesini hedef seçtiDaha önce mahkemeye başvurarak Wordpress.com ve Google Groups’a erişimin engellenmesini sağlayan Adnan Oktar bu seferde www.gazetevatan.com adresinde yayın yapan Vatan Gazetesi’nin web sitesine erişim engeli koydurdu.

Türk Telekom omurgası üzerinden internete bağlananlar gazetevatan.com’a girmek istediklerinde meşhur engelleme sayfası ile karşılaşıyor. Vatan Gazetesi siteyi tekrar açtırmak için çalışıyor.

Vatan Gazetesi web sitesinden aşağıdaki açıklamayı yaptı. Açıklama şöyle:

Bugün öğlen saatlerinden Telekom üzerinde gazetevatan.com’a girenler, “Bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiştir” yazısıyla karşılaştılar.

Bu engelin nedeni kamuoyunda ‘Adnan Hoca’ olarak bilinen Adnan Oktar’ın, ‘cemaati’ hakkında sitemizde yayınlanan haberler üzerine aldırdığı bir mahkeme kararıdır.

Konuya ilişkin hukuki mücadelemiz sürüyor.

Yarın geniş bir açıklamayla okurlarımızı bilgilendireceğiz.

Her gün 1.5 milyondan fazla ziyaret alan, Türkiye’nin en büyük 3 gazete sitesinden biri olan gazetevatan.com’un
böyle bir nedenle kapatılmasının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz.

Bu tip ‘zavallı’ girişimler, elbette VATAN’ın gücünü daha da artırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

Binlerce mail ve telefonla tepkilerini dile getiren değerli okurlarımıza ve meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Okuyun - VATAN’a Adnan Oktar sansürü

Güncelleme: Vatan Gazetesi’nin web sitesine www.vatanim.com.tr adresinden erişilebiliyor. Ancak bazı resim ve uygulamaların bağlantısında “www.gazetevatan.com” adresine atıfta bulunulduğu için bu öğeler görüntülenemiyor.

Bu yazıyı arkadaşına gönder Arkadaşına gönder





Etiketler

, , , , , ,

Yorum Yazın

(gerekli)
(yayınlanmayacaktır) (gerekli)
 
 

Teknoblog'u takip edin:

RSS Beslemesi Twitter Facebook Teknoblog grubu Teknoblog haberlerini iGoogle'a ekleyin Teknoblog editörlerinden teknoloji fotoğrafları


Teknoblog İncelemesi: Nokia 6700 classic

Sponsorluk için tıklayın Sponsorluk için tıklayınSponsorluk için tıklayın Sponsorluk için tıklayın


Anket

Windows 7'nin beta ya da RC sürümünü kullandınız mı?

Anket Sonuçları

Loading ... Loading ...
 Fuar Günlüğü
 - CeBIT 2009
 - PMA 2009
 - MWC 2009
 - CES 2009
 - Macworld Expo 2009

Günlük E-Posta Bülteni



Teknoblog Twitter

 @teknoblog

Twitter Updates

    follow me on Twitter