Bir Turkcell grup şirketi olan Tellcom, istikrarlı büyümesiyle birlikte ekibini de genişletmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Tellcoma Genel Müdür Yardımcısı seviyesinde iki yeni isim atandı.
Türkiyenin yeni nesil telekom operatörü Tellcomun ekibine iki yeni isim daha katıldı.
Operatör İlişkileri ve Regülasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak Olgu Dinçoğlu, İTÜ Elektrik Mühendisliğinde lisans ve yüksek lisansını tamamladıktan sonra, 1988den bu yana bilişim sektörünün çeşitli alanlarında deneyim edinerek, yöneticilik yaptı. Dinçoğlu, son olarak 2004ten bu yana Astelitte Regülasyon ve Uluslararası Ticaret Bölüm Yöneticisi olarak görev aldı.
Networkten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak Yiğit Berktaş, 1994 yılında başladığı iş hayatını, 2001den bu yana Turkcell bünyesinde çeşitli pozisyonlarda sürdürdü. Berktaş, Turkcellde sırasıyla Ukrayna GSM Teknik Operasyonunda Network Planlama ve Mühendislik Bölüm Yöneticisi, İran Projesinde GSM Network Bölüm Yöneticisi ve son olarak Ukrayna GSM Network Bölüm Yöneticisi olarak hizmet verdi.
İlgili haber yoktur.

