Teknoloji

1Password MacBook Pro’nun parmak izi tarayıcısından faydalanacak

Apple’ın geçtiğimiz perşembe günü tanıttığı yeni MacBook Pro’nun kuşkusuz en dikkat çekici yönü Touch Bar adını taşıyan dokunmatik kontrol çubuğu. Ancak Touch ID sensörünün eklenmesi de yeni MacBook Pro’nun önemli getirileri arasında bulunuyor.

Uygulama geliştiricileri, Touch Bar kadar Touch ID’den de faydalanma konusunda oldukça hevesli görünüyor. Şifre saklama uygulaması 1Password’ün geliştiricisi AgileBits de söz konusu heyecanlı geliştiriciler arasında bulunuyor. Şirket şimdiden MacBook Pro’ya eklenen Touch ID’den nasıl faydalanacağını gösterdi. 1Password kullanıcıları, Touch ID’ye dokunarak ana şifrelerini yazmak zorunda kalmadan uygulamaya giriş yapabilecek. Uygulamanın kullanıcıları için bunun büyük bir kolaylık olacağı rahatlıkla söylenebilir.

1password macbook pro1Password MacBook Pro’nun Touch Bar’ından da faydalanacak

AgileBits, MacBook Pro’nun Touch Bar adını taşıyan dokunmatik kontrol çubuğundan nasıl yararlanacağı konusunda da bazı ipuçları veriyor. Söz konusu yöntemler çok sıra dışı olmasalar da, Mac’in popüler uygulamalarından birinin Apple’ın yeni ürünü üzerinde çalışmaya vakit kaybetmeden başladığını göstermesi açısından önem taşıyor. 1Password’ün yeni MacBook Pro ile uyumlu özelliklerini ne zaman kullanıma sunacağı şu an için tam olarak bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER