Teknoloji

10 bin dolarlık iTunes hediye kartını kazananların başına gelenler

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bazı şirketlerin pazarlama departmanları telefon numaralarımızı bir yerlerden bulup bizi arıyor ve en son kampanyaları hakkında bilgi vermek istiyor. Birçoğumuz bu telefonlara hiç cevap vermez olduk ya da cevap versek bile ilgilenmediğimizi söyleyip telefonu hemen kapatıyoruz. Ancak “kurunun yanında yaş da yanar” misali, gerçekten bizi ilgilendiren telefonlar da bu yoğun pazarlama bombardımanının arasında kaynayıp gidebiliyor.

Hatırlayacak olursanız, Apple’ın mobil uygulama mağazası App Store üzerinden on milyarıncı uygulama indirildi. On milyarıncı uygulamayı indiren kişiye 10 bin dolar değerinde bir iTunes hediye kartı hediye edildi. On milyarıncı uygulama ABD’de yaşayan bir kız tarafından indirilmiş. Apple çalışanları hediye çekini vermek için bu kızla telefon aracılığıyla bağlantı kurmak istemişler. Bunun için aradıklarında karşılarına kızın annesi Gail Davis çıkmış. Gail Davis arayan Apple çalışanının kendisine bir ürün pazarlayacağını düşünerek konuşmayı kısa kesmiş ve telefonu kapatmış.

Gail’in kızı kendisine durumu anlatmış ve bu durum Gail de kısa süreli bir paniğe neden olmuş. Hediyeyi kazanan kız hemen Apple’ın müşteri hizmetlerini aramış ancak buradan kendilerine yardım edemeyecekleri yönünde bir cevap almışlar. Neyse ki, daha sonra bir Apple yöneticisi geri aramış ve hediye kartı ailenin yolunu tutmuş.

Bu arada hediye kazandıran on milyarıncı uygulama ücretsiz bir uygulama olan Paper Glider’dı.

İlgili – Cult of Mac

İLGİLİ HABERLER